עלות? חינם


פירוט על הארועים :


28.12.20 י'ג טבת אנבלה שקד- "הורות מיטבית במציאות קיצונית"
4.1.21 כ' טבת איתן זימן- מרצה, חוקר התמכרויות רשת ומפתח תוכנית ' לב חופשי' למאבק בהתמכרויות- "התמכרות למסכים יש מה לעשות- גם בתקופת הקורונה"
11.1.21 כ"ז טבת לירון אבני -יועץ חינוכי ומאמן אישי לבני נוער -"סמים לב"
18.1.21 ה' שבט לירון אבני - יועץ חינוכי ומאמן אישי לבני נוער- "ונפשי כעפר"
25.1.21 י'ב שבט- ד"ר שמעון אזולאי - פילוסוף ואיש חינוך, מרצה בכיר באקדמיה. – "משחק החיים: קהילות משמעות ושחקני משמעות"

 

 

שמים את הנוער במרכז!
בונים הורות חזקה ביחד!
28.12.20י'ג טבת אנבלה שקד- "הורות מיטבית במציאות קיצונית " 4.1.21כ' טבת איתן זימן- "התמכרות למסכים יש מה לעשות- גם בתקופת הקורונה" 11.1.21כ"ז טבת לירון אבני -"סמים לב" 18.1.21ה' שבט לירון אבני - "ונפשי כעפר" 25.1.21י'ב שבט- ד"ר שמעון אזולאי . – "משחק החיים: קהילות משמעות ושחקני משמעות"

כל ההרצאות יתקימו בימי שני בשעה 20:30 בפלטפורמת zoom הכניסה חופשית. ההרצאות מתאימות להורים ואנשי חינוך וטיפול. ניתן לפרטים והרשמה(לקבלת הליינק) באתר המתנ"ס או בקבוצת וואטאפ שקטה.